Nieuwe kabel voor de HD-25.. In een van de vele stormen afgelopen maand is het puntje van de mini jack stekker afgebroken nadat ie aan de haal ging in m'n hut.. Nu gelijk maar een krulsnoer genomen.
Ik was een weekend fietsen met de mtb in Duitsland. En verder is hier alles stuk geweest. mail server, camera server is echt overleden, webshop, website, echt alles ging mis. En net ook de lift nog.
Brikettenstarter, BBQ Hoes, nou dan is de OTP voor pa's verjaardag wel ff compleet.
Voor mezelf:
Berg t-shirts. Aan boord verwassen die dingen niet normaal (ok aan boord scheid ik m'n was niet omdat we beperkt zitten met water e.d. + daar slaat toch alles geel uit van de gasolie)
Gelukkig 2014 allen! (ow verkeerd forum gedeelte :))
Weber one touch premium ook hier als aankoop; vandaag voor de eerste testrun met een indirecte grill sessie. 1,5 kilo ribs liggen al 2,5 uur uur te garen,ze gaan er zo af. En daarnaast langzaam gegaard buikspek uit de oven inclusief heerlijke crackling.
dat staat op mijn to do lijstje, pulled pork. Nooit op maar het schijnt iets speciaals te zijn. Hoe kruiden en aan welke temp volgens jou? En hoe lang?
Pulled Pork.....(lekkah!)deze zomer zeker eens proberen te maken. Staan veel filmpjes en recepten op het net, waarbij er inderdaad overal flinke tijden worden gegeven. Krijg er al weer honger van :)
Nu heb je de keus nog en ik hoor van iedereen die een kleinere weber heeft en in een later stadium wat stoerdere dingen gaat uitproberen dat ze spijt hebben van de kleinere maat.
klopt, maar de schijven zijn de kostbaarste schakel. En de NAS die ik heb is wel heel erg traag merk ik tov zo'n nieuwe. Mijn zus heeft een nieuw model, en dat is net een straaljager :)
Had overigens ook nog een 500Gig samsung SSD gekocht voor in Macbook. De 250 Gig werd wat krap. En ik draai nog weleens wat virtuele machines, dus het moest maar even. :P
Hoop dus voor heel erg lang een stabiele temp te kunnen genereren in mijn webertje. Als dat me lukt ben ik op 99% van het perfecte garen. Volgens mij is zelfs een ei overbodig, het gaat om de temperatuur. Ik weet dat een weber meer kolen zal verbruiken ivm de matige isolatie maar verder moet ik zo alles kunnen maken.....
Ja, kan ook wel, maar het is wel harder werken op een weber.. Ik heb geen tempmeter, maar moet wel goed opletten of het niet te hard gaat! Die webers gaan snel te hard.