BBQ, Grill & Smokers Paradise
  • pics maken eh! foodpron!
  • Ik vergeet dat steeds :-S
    bedacht ik me vanmorgen pas dat ik eigenlijk ook die marinade en het originele stuk vlees had moeten fotograferen...
  • Heb ik ook altijd hoor..
  • Ik moet eerst een telefoon die het gewoon doet.
    Mijn iphone 5 is dus voor de 3e keer terug voor reparatie.
    Nu een 4 in gebruik maar tegen de tijd dat die de camera opgestart heeft hebben we alles al op :((
  • Het was lekker hoor maar ik ben dus gewoon weer vergeten foto te maken.

    Ik had nu de black ranch kolen en die gaan wat traag aan idd en bij het aansteken knettert het ook wat. Maar de vervelende smaak van de gele zak houtskool was er nu niet.
  • Dat is dus een stuk beter. Ze gloeien meer en branden moeilijker begrijp ik dus?
  • als ze eenmaal branden zijn het fijne brokken.
    weinig afval ook.
  • Ralf said: Maar de vervelende smaak van de gele zak houtskool was er nu niet.


    Veel gehoord probleem bij de klanten :Y

  • Ralf wrote:
    als ze eenmaal branden zijn het fijne brokken.
    weinig afval ook.


    Dat is goed te horen!
  • Ja, en ik hoorde dat er mega veel hout nodig is om houtskool te maken, dus die wildkap houtskolen wil ik niet meer sponsoren.
  • Ook maar eens een zakje black ranch aangeklikt net met wat sausjes, goede inspiratie heren! :)
  • Ik ga morgen een "fatty" maken... Als ik eraan denk maak ik wat foodpr0n!
  • Alvast de eerste helft gemaakt.

    image

    image

    image

    image

    Ligt nu in de koelkast op te stijven..


  • Ja. Morgen het spek eromheen. Ben benieuwd of dat een beetje gaat lukken.
  • lekker vlechten :P
  • Ja dat vlechten is niet helemaal mijn ding. Even zien hoe dat gaat. :)
  • Vergeet je het plastic niet :)

    Ziet er lekker uit al zo, ben benieuwd naar het eindresultaat.
  • image

    Plastic is eraf hoor. ;)
  • image

    image

    Eetze! :D
  • Dat ziet er een partij lekker uit!!

    Gisteren de doos met houtskool bij de buren opgehaald inclusief 9 flessen bbq saus :-) time for some roasting
  • Ook van vuur en rook?

    Mooi dikmakertje MENNO, zitten heul veul calorieën in zeggen ze. Rundergehakt?

    Ik had mijn bavette in 2 keer gemaakt, beide keren erg goed, zelfs beter als de kogelbiefstuk die ik gister sous vide gemaakt heb. smaak en garing perfect maar een taaie koe;)image
  • Dat ziet er ook smakelijk uit Ralf!

    Calorieen genoeg in die fatty ja. Maar wel erg lekker..
  • En toch was de kogelbiefstuk minder mals als de bavetten.
    Stuk vlees is toch wel bepalend.

    Morgen of vrijdag gaat de runder onderrib erop voor pullen beef.
    Ben wederom benieuwd :)

    En het zou best eens kunnen dat ik ik ook een gehaktbroodje in elkaar ga friemelen.
  • Ik ga morgen eerst ff wat rookhout bestellen.. dan vrijdag even vlees halen.
  • Krijg spontaan trek!
  • Damn! Ik moet nog eten :-) HONGAH! Ziet er lekker uit zeg.
  • De pulled beef is verhuist naar morgen.
    Beetje druk vandaag met andere onzin :((
  • Geen mancave tijd vandaag dus. Balen.
  • Straks alleen ff een beetje rubben
  • image

    Binnen! Morgen gaan we kip in spek smoken...
  • Kip staat in de rub! Whoppa! Morgen foodpron!
  • imageimageimage

    Hier ook.

    Eerste 2 zijn voor pulled beef

    Kippetje voor zondag of maandag
  • Leuke hobby he? Je moet toch eten tenslotte. ;)
  • Nice, nog een attribuut op mijn wishlist :-) Hoe bevalt zo een vacu apparaat?
  • Ik heb een hele list met dingen die ik wil. Maar dat gaat me een jaarsalaris kosten. ;)
  • Ja, die doet wat ie moet doen.
    Dit is 1 van de betere van de betaalbare volgens de eigenaar van vuur en rook....

    Nadeeltje is wel dat je geen vloeistoffen kan doen, dan moet je zo'n ding hebben van 2k en duurder.

    Maar dit is prima voor mij.
  • image

    Hopla! Daar gaatie dan. :)
  • Ralf said: Nadeeltje is wel dat je geen vloeistoffen kan doen, dan moet je zo'n ding hebben van 2k en duurder.


    Beetje tactisch zoeken en je vind ze voor minder dan een kwart 2e hands in top staat ;)

    Weet dat wij er iig bijna altijd wel hebben staan in de winkel. Inruilerts.. Al weet ik niet hoe dat verder gaat met de nieuwe baas.
  • Die apparaten zijn ook zo onhandig groot. Zou niet waar ik zo'n bak moet zetten in mijn keuken
  • OW, en 500 is nog altijd best een hoop geld
  • Ik heb er als het goed is 1 gekregen, oom van me stopt met zijn restaurant.
    Mag hem gebruiken tot hij hem weer nodig heeft (en dat kon nog wel eens ff duren, de goede man is ergens in de 70).

    Gelijk ff een goed snijmachine vragen :)
  • Neemt niet weg dat ik dan nog niet weet waar ik het nee moet zetten..........
    Als het aan hilde ligt in de kelder denk ik
  • Naast haar teveel aan schoenen en kleren? :D
  • Die wilde ik dus weg gaan gooien om mijn spulletjes kwijt te kunnen :\">
  • Ik zie het probleem ook niet hoor.....
  • Gelukkig ben je het met me eens.

    Kom je me ook helpen als ze erachter komt? :-((
  • Ja hoor. Geen probleem! Slaat ze hard?

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Tagged